Idag åt jag en krämig chokladmugcake till frukost och det blev faktiskt himla gott! Blev riktigt överraskad över smaken när jag tog den första tuggan, hade förväntat mig att det skulle varit lite beskare i smaken när det bara innehåller lite banan. Men det var sött, krämigt, kladdigt, chokladigt... mums! Serverade med en klick turkisk yoghurt.
Receptet hittade jag från instagramkontot @startfreshstayfresh
Krämig chokladmugcake:
1 liten portion
1/3 banan (mosad)
2 msk kakao
1 1/2 msk vetemjöl
1 msk soja- eller kokosnötsmjöl
en skvätt mjölk
3 msk vatten
nypa salt
Blanda ihop alla ingredienser och grädda i mikron 1 min.
//Matilda
Receptet hittade jag från instagramkontot @startfreshstayfresh
Krämig chokladmugcake:
1 liten portion
1/3 banan (mosad)
2 msk kakao
1 1/2 msk vetemjöl
1 msk soja- eller kokosnötsmjöl
en skvätt mjölk
3 msk vatten
nypa salt
Blanda ihop alla ingredienser och grädda i mikron 1 min.
//Matilda
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar